Ο ευτυχισμένος εκπαιδευόμενος

Η πνευματική ζωή είναι μια ζωή αφοσίωσης και σεβασμού προς τον Θεό και επομένως προς όλους. Είναι μια άσκηση εκπαίδευσης του νου να ακούει και να ακολουθεί μόνο τη φωνή του Θεού. Ο στόχος είναι η αιώνια ειρήνη του νου. Το χιούμορ, η ευγένεια, η ελευθερία και η χαρά απορρέουν από μια τέτοια κατάσταση του νου. Τροφοδοτημένη από τη κάθε στιγμή της ζωής, εξαφανίζει την ανάγκη για τελετουργίες, κανόνες και δομές κάθε είδους.

Η βασική συμφωνία είναι να δεχθούμε τη θεραπεία του νου και να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να συγχωρέσουμε. Δεν υπάρχει μερική θεραπεία και επομένως δεν δέχομαι  τίποτα λιγότερο από την Αθώα αντίληψη. Όλα είναι αγάπη ή ένα κάλεσμα για αγάπη. Ο ευτυχισμένος εκπαιδευόμενος είναι ένας πρόθυμος εκπαιδευόμενος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βιώσουμε την ειρήνη και την ευτυχία. Είμαι μαζί σας σε αυτό το Σκοπό της θεραπείας και της συγχώρεσης. Αποδεχτείτε το δώρο της συγχώρεσης για τον εαυτό σας και να είστε ευλογημένοι για αυτήν την αποδοχή.

Αιώνιες ευλογίες,

David Hoffmeister


Βίντεο του David Hoffmeister από συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο, στα Αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους και γραπτές διδασκαλίες στα Ελληνικά.

Circle of Support Join Now Banner