Nauti näistä videoista David Hoffmeisterin Suomessa. Klikkaa soittolista-painiketta Playlist Icon vasemmassa yläkulmassa, niin näet kaikki listalla olevat videot. Alta löydät lyhyet esittelyt muutamasta yksittäisestä videosta.
Ihmeidentekijän Toiminta
(Being a Miracle Worker)

Henki kutsuu sinua käyttämään kehoasi ainoastaan ihmeidentekijän kommunikaatiovälineenä. Ego kehitti erityiset ihmissuhteet lievittämään arvottomuuden ja yksinäisyyden tunteita. Kun edistymme tästä pienuudesta irtipäästämisessä, käymme läpi ihmeidentekijävaiheen ja vahvistamme valtavaa Kristus-itseämme. Tämä on koko elämäsi tarkoitus. Henki kutsuu sinua heräämään. Jeesus järjestää sinua varten ajan ja olosuhteet ja tekee ihmeitä sinun kauttasi.

Kysymys Ei Ole Henkilöistä (Not Persons)

Läsnäolon kauneus jota monet kokevat yhteisössämme ei ole henkilöiden tuottamaa. Kehomme ovat kuin nukkeja joita Henki liikuttaa. Henkilökohtainen tahtomme tai henkilökohtaiset valintavaihtoehtomme katoavat. Olemme ohjauksessa. Emme kyseenalaista tai analysoi keskenämme ihmisten vaikuttimia. Kun on selkeä omassa tarkoituksessaan, näkee tarkoituksen kaikissa.

Keho (The Body)

Ego käyttää kehoa ylpeilläkseen, tunteakseen mielihyvää ja hyökätäkseen. Silloin kun keho on annettu Pyhän Hengen kommunikaatiovälineeksi, siitä ei tarvitse huolehtia. Sairaus piilee olettamuksessa: minä olen keho. Ego teki kehon piilopaikaksi, harhautusvälineeksi ja harhakuvaksi huijatakseen meitä uskomaan, että olemme erillisiä Jumalasta. Keholla on pelkästään vertauskuvallinen merkitys aivan kuin lyijykynällä. Sairaus on tunnetta puutteesta, siis egoa itseään. Meidän tulee joko ylittää ego tai pysyä riippuvaisina sairaudesta ja kuolemasta.

Oma Henkinen Tieni, David Hoffmeister (My Spiritual Experience)

Kun ensimmäisen kerran avasin Ihmeiden Oppikurssin, rakkaus jonka tunsin, oli niin vaikuttava, että henkeni salpautui. Luin Kurssia kahdeksan tuntia joka päivä kahden ja puolen vuoden ajan ja lopulta muistin sen ulkoa. Jeesus alkoi puhua minulle mitä tehdä päivittäin. Vuonna 1991 34-vuotiaana annoin kehoni ja mieleni hänelle kokonaan. Se oli oman tahtoni loppu ja alku hyvin syvälle rauhalle ja hyväksymiselle. Ilo ei ole koskaan tylsää. Hengen lahjat käyttivät musiikkia ja elokuvia opetusvälineinä. Mikään ei ole muuttunut; opetan yhä samoja asioita kuin 20 vuotta sitten.

Circle of Support Join Now Banner