Élvezd ezeket az előadásokat a magyarországi találkozókról! Minden felvétel angol nyelvű, magyar tolmácsolással. A fájlokat letöltheted egyenként a számok alatt (jobb kattintás, mentés másként funkcióval).


Kvantumszeretet Európai Turné 2014 budapesti elvonulás

Csodatévőnek Lenni

A hétvégi elvonulás nyitó találkozóján Kirsten arról beszél, hogy mit jelent csodatévőnek lenni. Megosztja spirituális utazása történetét. Beszél arról, hogyan lehet kezelni a tudatosságba felemelkedő félelmet, és hogyan lehet megtartani a nap folyamán az elme békéjét. Kitér e találkozó során arra is, honnan tudhatod, ha egy kapcsolat betöltötte feladatát az életedben.

Loading the player...

"Csodatévőnek Lenni" letöltéseEgy Kis Hajlandóság

Jason filmrészleteket mutat a Bagger Vance legendája című filmből, hogy bemutassa, milyen gyengéd, szeretetteljes és támogató a Szentlélek, amikor felhagyunk azzal a próbálkozással, hogy mi irányítsuk az életünket. A Revolver című filmből lejátszott filmrészlet pedig azt ábrázolja, hogyan irányítja az ego az életünket tudattalanul, míg egy kis hajlandóságot nem mutatunk, akkor a Szentlélek ott éri el az elmét, amiben az hisz.

Loading the player...

"Egy Kis Hajlandóság" letöltéseA Szív Imája

Jason és Kirsten a résztvevőkkel a szívük imájáról beszélget, arról, hogy mi a szándékuk a hétvégi elvonulásra.

Loading the player...

"A Szív Imája" letöltéseA Személyes Felelősség, Mint Tévhit

Jason és Kirsten a felelősségről beszélnek. Nem vagyunk felelősek a problémáért a forma szintjén; egyetlen felelősségünk a helyreigazítás elfogadása, ami maga a helyeselméjűség: emlékezni arra, hogy a Jóvátétel már megtörtént, már minden problémánk megoldódott. Elengedjük a személyes áldozati gondolkodásmódot, és átadjuk a Szentléleknek. Amikor elfogadjuk nagyszerűségünket egy magasabb funkcióban, az ego fél, és fenyegetve érzi magát. Az ego verseng Istennel, ám Krisztus az igazság.

Loading the player...

"A Személyes Felelősség, Mint Tévhit" letöltéseAz Igazi Együttérzés

Jason és Kirsten a bántalmazás érzékeléséről, az igazi és a hamis együttérzésről beszélnek. Példákat említenek az életükből, hogy rámutassanak a spirituális leckékre és felismerésekre. Aztán a Start Trek Emlékezz rám című epizódjának (TNG, A következő generáció - 4x05 - Remember Me) segítségével bemutatják a hamis együttérzés veszélyeit.

Loading the player...

"Az Igazi Együttérzés" letöltéseIsten Hangja

Kirsten A csodák tanítása leckéjéről beszél: „Isten Hangja egész nap szól hozzám.” Ezzel a leckével az egész világnak az a cél adatik, hogy a Szentlélek szól hozzánk. Kirsten arról beszél, hogy megkönnyebbülten ismerte fel, hogy miközben zenét hallgat, a találkozók hangvételeit hallgatja, A csodák tanítását olvassa, nincs szükség arra, hogy mindent értsen. Hogy képessé válj megkülönböztetni az egót a Szentlélektől, érezd a különbséget a szívedben!

Loading the player...

"Isten Hangja" letöltéseKvantumszeretet

A szent kapcsolat lényege a Szentlélekkel kapcsolódva adni, anélkül, hogy az eredményre, elismerésre vagy viszonzásra gondolnánk. Kirsten megosztja a Kvantumszeretet című dalának dalszövegét: „Ez a Szeretet meghaladja a romantikust. Ezt a Szeretetet nem lehet korlátok közé szorítani. Nagyobb kettőnknél. Lebontja a falakat és széttöri a láncokat.”

Loading the player...

"Kvantumszeretet" letöltéseKvantumszeretet Európai Turné 2014 budapesti találkozók

A Félelemből a Szeretetbe (From Fear to Happiness)

A félelem felemelkedhet a tudatosságba, amikor elkezdesz dolgozni A csodák tanítása eszméivel és alapelveivel, és kapcsolatba kerülsz a tudatalattival. Csakis az ego gondolati rendszere az, amely felzaklathat. A tartós boldogság állapotának eléréséhez felszabadítjuk az elmét az ego gondolati rendszerétől, és a Szentlélekre hagyatkozunk.

Loading the player...

"A Félelemből a Szeretetbe (From Fear to Happiness)" letöltéseElengedni Minden Félelmet 1 és 2
(Releasing All Fear Part 1 and 2)

David Hoffmeister a Star Trek olvadás című epizódjának (Voyager, S02E23 The Thaw) segítségével tárja fel a tudatalatti vágyat, hogy aludjunk, és álarcot hordjunk. Megtanulhatjuk azt, hogyan éljünk meditációban, folyamatosan emlékeztetve magunkat az elménk erejére, és hogy lássuk, a világ semmit nem tesz velünk. Az elme mélyére hatolhatunk, és szembenézhetünk a félelemmel, hogy szabaddá váljunk tőle. Jézus megmutatja nekünk, hogy a félelem nem létezhet a Szeretet jelenlétében.

Loading the player...

"Elengedni Minden Félelmet 1 (Releasing All Fear Part 1)" letöltéseLoading the player...

"Elengedni Minden Félelmet 2 (Releasing All Fear Part 2)" letöltése
 
Circle of Support Join Now Banner